Riihimäen Raviseura ry:n hallituksen järjestäytymiskokouksen antia

22.1.2019

Riihimäen Raviseura ry:n hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin sunnuntaina 20.1.2019.

 

Järjestäytymiskokouksessa tehtiin henkilövalintoja. Jorma Kilpiäinen jatkaa raviseuran varapuheenjohtajana. Katja Koukkari valittiin sihteeriksi ja Tiina Vuotila rahastonhoitajaksi. Rahastonhoitajalle kuuluvat myös jäsenasiat. Terhi Hapulahti toimii varikkoalueen vastaavana, Satu Taseen vastuulla kesän ravien ravintolatoiminta ja Markku Pulli vastaa ravien aikana tekniikasta sekä "talonmiehen" tehtävistä. 

 

Manu Kiuru jatkaa ratamestarina entiseen tapaan. 

 

Lisäksi kokouksessa raviseuraan valittiin uusia jäseniä, ja keskusteltiin mm. kesän ravien ja harjoitusravien luotettavien ja sitoutuneiden talkoolaisten tarpeesta. Erityisesti Markku Pullille tarvittaisiin oppipoikaa, tai -poikia. Myös muita talkootehtäviä ravien aikana (tai ennen ja jälkeen) ravien on tarjolla. Talkootehtävistä ravien aikana kiinnostuneet voivat olla yhteydessä hallituksen jäseniin.

 

Yhteistyökumppanien hankinta kesän raveihin on alkanut. Loimilähdöistä, rata-alueen mainoksista tai muista ravipäivän aikana toteutettavista räätälöidyistä aktiviteeteista kiinnostuneet yritykset ja yhteisöt voivat olla yhteydessä raviseuraan puheenjohtajaan tai muihin hallituksen jäseniin