Myötätuulessa tulevaan ravikesään

27.4.2019

27.4.2019

 

MYÖTÄTUULESSA TULEVAAN RAVIKESÄÄN

 

 

Raviseuran vuosikokouksessa 25.4. vahvistettiin vähin puhein onnistuneen ravivuoden 2018 tilinpäätös. Erityisesti käsittelyssä oli Riihimäen kaupungin kanssa tehtävät maakaupat ja kaavamuutos. Hankkeen ensimmäisenä vaiheena päätettiin myydä kaupungille 5 metrin levyinen kaista Oravankadun itäpäästä tulevaisuuden kadunlevennystä varten.

 

Kaupungilta on jatkossa tarkoitus ostaa varikkoalue ja myydä pieni pala kaupungille takakaarteen alusta. Samalla tähtäämme pysäköintialueen ja keskikentän jalkapallokenttien pitkäaikaisiin vuokrasopimuksiin. Myös myynnissä oleva nk. Niikon tontti odottaa ratkaisua.

 

Ravikausi koostuu kuusista sunnuntairaveista aina klo 17. Päivät ovat 2.6, 16.6, 7.7, 28.7, 11.8 ja 18.8. Kausi päättyy Riihimäki Grand Prixin, jonka yhteydessä juostaan myös suursuosion viime vuonna saavuttanut Keppari-GP.

 

Uutena ideana nähdään 11.8. raveissa ”sukupolvien taisto”, jossa 6 paria tyyliin Harri ja Olli Koivunen, Anssi ja Iivari Nurminen, Risto ja Emma Väre mittelevät paremmuudesta.

 

Erityismaininnan ansaitsee myös rakenteilla oleva uusi ”Eilan lettupiste – jo vuodesta 1956”. Talkooinnostus on ollut hyvä. 

 

Myös palkintoja on päätetty korottaa ja pienin ykkönen onkin ensi kesänä 700 euroa ja viimeisten ravien yhteydessä ajetaan ponilähtö 300€ ykköspalkinnolla.

 

 

Ilmari Halinen, pj