SUKUPOLVIEN TAISTO KESÄN UUTUUS

9.8.2019

Riihimäkeläislähtöisen Anssi Nurmisen aloitteesta Riksun toiseksi viimeisten kesäravien kohokohta on Sukupolvien taisto, johon osallistuvat: Jyrki ja Patri Filatoff Esa ja Olli-Pekka Holopainen Tuija ja Joni-Petteri Irri Anssi ja Iivari Nurminen Heikki ja Jukka Torvinen Risto ja Emma Väre

                                                                                                                                                                                                                          SUKUPOLVIEN TAISTO KESÄN UUTUUS

 

 

Riihimäkeläislähtöisen Anssi Nurmisen aloitteesta Riksun toiseksi viimeisten kesäravien kohokohta on Sukupolvien taisto, johon osallistuvat:

Jyrki ja Patri Filatoff

Esa ja Olli-Pekka Holopainen

Tuija ja Joni-Petteri Irri

Anssi ja Iivari Nurminen

Heikki ja Jukka Torvinen

Risto ja Emma Väre

 

Jyrki Filatoff valmentaa hevosiaan Paraisilla Turun Metsämäen radalla. 23-vuotias Patri Filatoff aloittelee ohjastajanuraansa ja esiintyi kypsillä ajosuorituksilla Riksun edellisissä raveissa.

 

Hollolalainen Esa Holopainen pyörittää valmennustoimintaansa perinteikkäällä Kotirannan tilalla ja ajaa myös paljon lainaohjastajana. Olli-Pekka Holopainen on päässyt tänä kesänä menestyksen makuun. Molemmat ovat Riksun vakiovieraita.

 

Tuija Irri on jo pitkään kuulunut valmennustoiminnallaan Teivon vakiokalustoon. Poikansa Joni-Petteri on hakenut oppia mm. Ruotsista ja kuuluu nykyisin Riksun kesäravien vakiokävijöihin.

 

Kisan ideoija Anssi Nurminen tutustui ravien kiehtovaan maailmaan asuessaan aivan raviradan läheisyydessä. Nykyisin Forssan Pilvenmäen valmentajajoukkoon kuuluvassa tallissa työskentelee myös Iivari Nurminen.

 

Heikki Torvisen valmentajaura käsittää useita talleja. Nykyisin hän toimii Jämsässä, josta käsin hänen pojat Hannu ja Jukka Torvinen operoivat valtakunnallisen ajajaliigan kärkipaikoilla.

 

Risto Väre valmentaa ja urakoi omalta tilaltaan käsin Vihdistä. Emma Väre aloitti jo poneista ja on hypännyt menestyksellä ravikärryille heti ajoluvan saatuaan. Riksun ravit ovat tuttu käsite jo kahdessa polvessa.

 

Lähtö ajetaan illan seitsemäntenä ja suosikkipari on menetyshevosten ja hyvän rata-arvontaonnen siivittämänä Sultan Journey/Esa Holopainen ja Wilds Celebrity/Olli-Pekka Holopainen.