Riihimäen Raviseura ry:n syyskokouksen tunnelmia

29.11.2019

Riihimäen Raviseura ry:n syyskokous pidettiin keskiviikkona 20.11. klo 18.00 Riihimäen upseerikerholla ja paikalla oli 27 raviseuran jäsentä. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020 sekä valittiin erovuoroisten tilalle kolme jäsentä hallitukseen toimikaudeksi 2020-2022, ja puheenjohtaja vuodelle 2020. Riihimäen Raviseuran puheenjohtajana jatkaa Ilmari Halinen, ja hallitukseen valittiin jatkamaam Markku Pulli ja Tiina Vuotila sekä uutena Hannu Kaitaranta. Hallitus järjestäytyy tammikuussa 2020, ensimmäisessä kokouksessa. Hallituksessa ovat ensi vuoden alusta edellisten lisäksi Terhi Hapulahti, Katja Koukkari, Satu Tase, Jorma Kilpiäinen ja Ismo Pohjola. Hämeen Hevosjalostusliiton kokouksiin Riihimäen Raviseuran edustajina valittiin Ari Perkiö, Lassi Okkolin, Eero Louhelainen, Katja Salminen ja Aino Leino. Lisäksi puheenjohtaja raportoi tehdyistä toimenpiteistä ja käydyistä neuvotteluista liittyen ravirata-alueen kaavoitukseen ja maanomistuksen uudelleen järjestämiseen. Syyskokouksessa onniteltiin MTK:n hevosverkoston puheenjohtajaksi valittua Riihimäen Raviseuran jäsentä Helena Halista. Syyskokouksen jälkeen upseerikerholla pidettiin vielä kauden 2019 päätösjuhlat. Ruuasta ja elävästä musiikista oli nauttimassa yhteensä yli 75 kesän vapaaehtoista ja raviseuran jäsentä.

Riihimäen Raviseura ry:n syyskokous pidettiin keskiviikkona 20.11. klo 18.00 Riihimäen upseerikerholla ja paikalla oli 27 raviseuran jäsentä.

 

Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020 sekä valittiin erovuoroisten tilalle kolme jäsentä hallitukseen toimikaudeksi 2020-2022, ja puheenjohtaja vuodelle 2020. 

 

Riihimäen Raviseuran puheenjohtajana jatkaa Ilmari Halinen, ja hallitukseen valittiin jatkamaam Markku Pulli ja Tiina Vuotila sekä uutena Hannu Kaitaranta. 

 

Hallitus järjestäytyy tammikuussa 2020, ensimmäisessä kokouksessa. Hallituksessa ovat ensi vuoden alusta edellisten lisäksi Terhi Hapulahti, Katja Koukkari, Satu Tase, Jorma Kilpiäinen ja Ismo Pohjola. 

 

Hämeen Hevosjalostusliiton kokouksiin Riihimäen Raviseuran edustajina valittiin Ari Perkiö, Lassi Okkolin, Eero Louhelainen, Katja Salminen ja Aino Leino. 

 

Lisäksi puheenjohtaja raportoi tehdyistä toimenpiteistä ja käydyistä neuvotteluista liittyen ravirata-alueen kaavoitukseen ja maanomistuksen uudelleen järjestämiseen. 

 

Syyskokouksessa onniteltiin MTK:n hevosverkoston puheenjohtajaksi valittua Riihimäen Raviseuran jäsentä Helena Halista.

 

Syyskokouksen jälkeen upseerikerholla pidettiin vielä kauden 2019 päätösjuhlat. Ruuasta ja elävästä musiikista oli nauttimassa yhteensä yli 75 kesän vapaaehtoista ja raviseuran jäsentä.