Ratamestari tiedottaa


Tästä löytyy ratamestarin tiedotteet radanhoitotoimenpiteistä.

 

Muut kaviouran ja raviradan käyttörajoitukset löytyvät välilehdeltä Tapahtumakalenteri ja raviseuran facesta, johon pääset esimerkiksi välilehden Raviseura somessa kautta.


pe22.7.2022:

"Kavioura tampataan sunnuntain raveja varten jo tänään illasta huomiselle luvattujen kovien sateiden ja ukkoskuurojen vuoksi. Harjoitusajo sallittua."
 


17.7.2022 klo16:

"Kovat sadekuurot ovat aiheuttaneet sisemmille radoille vesirailot, lisäksi etu ja takasuoralla seisoo vesi radalla. Tästä syystä rataa ei pysty korjaamaan ennen kuin rata kuivuu niin että se kantaa  traktorin kunnolla."
 


8.6.2022: "

Urakoitsijan aikataulusta johtuen kavioura tampataan kiinni erämessuparkkia varten ke8.6 jo klo16. Radalla voi sen jälkeen ajaa, mutta rata on kova."
 


25.5.2022:

Nopealla aikataululla tullut (tulevien sateiden vuoksi aikastettu) kaupungin tekemä rata- ja varikkoaluuen suolaus on tehty tänä aamuna, lisäksi rata kasteltu ja tampattu tänään. Toivotaan tänään vältettävän harjoitusajoa.


20.5.2022:

Rata lanattu illalla.


28.4.2022:

”Rata lanattu. Vesirailot sisäradalta tasattu ja tampattu ja lanattu. Pieniä heittoja voi olla, mutta ne tasoittuu, kun pääsee toisella lanalla ajamaan. (Tänään ei voinut, kun oli vesisade tiedossa.) Takasuoralle on muodostunut kosteikkokohta, josta pehmeä.”
 


23.4.2022:

"Rata lanattu illalla, radan takaosassa on vielä muutamia kosteita kohtia. Sisäradassa on vielä kolmen metrin leveydellä epätasaisia kohtia, ei turvallinen. Etusuoran/varikkokurvin vesirailot on kauhalla tasoiteltu, eivät ole vielä ajokuntoisia. Pahimmat kohdat merkitty huomiokepeillä. Toivomus olisi, että kahta sisintä rataa ei käytetä ennen kuin ne saadaan tasoitettua, tampattua ja lanattua.”


17.4.2022:
”Sulava routa muuttaa kaviouran kuntoa koko ajan. Tällä hetkellä takasuora on hyvin pehmeä, eikä nyt turvallinen hevosille. Harjoitusajo omalla vastuulla.”


15.4.2022:

”Rata on hienosti kuivunut, tallikurvi on kostea, muuten kuiva, vesi ei seiso enään katsomon edessä, joten rata on avoinna harjoitusajoon.”


8.4.2022:

”Radan portti on lukittu ja kavioura suljettu turvallisuussyistä harjoitusajolta. Kaviouralla seisoo vesi etusuoralla ja koko rata-alue kosteikko. Lumivalleja on siirrelty, jotta sulamisvedet mahtuisivat paremmin, että rata saataisiin mahdollisimman nopeasti takaisin harjoitusajoon.”


3.4.2022:

"Raviradan portin lukko on avattu. Kavioura on keskeltä hiekalla, mutta märkä ja routiva. Takasuoralla pieniä lumikohtia. Harjoitusajo omalla vastuulla. Kaviouraa ei pystytä vielä hetkeen lanaamaan, ja sopivilla pakkasilla ratamestari levittelee radan lumi/jääreunoja. Kun poistut radalta, niin laita varikon portti valelukkoon.”


19.3.2022:

”Kavioura suljetaan toistaiseksi harjoituskäytöltä.
Rata on pehmeä ja vettä seisoo päivisin radalla eikä näin ollen ole turvallinen harjoitusajoon. Annetaan kevään tehdä tehtävänsä. Raviradan portti on lukossa. Ilmoitamme, kun kavioura on taas turvallinen harjoitusajoon.” 


26.2.2022:

"Rata putsattu lumesta. Sään vaihtelut tehneet radan pohjasta tosi huonon. Varovaisuutta radalla reenatessa."


19.2.2022:

”Rata aurattu. Lumen alla oli vielä vettä. Paras kohta radasta on keskellä. Varovasti kannattaa mennä.”


11.2.2022:

”Ravirata/varikko alue olisi aurattu tänään illalla. Radasta tuli hyvä pienellä pinta lumella. Rata on kaventunut runsaiden lumi sateiden vuoksi.”


1.2.2022:

”Rata on putsattu lumesta kuin myös varikkoalue. Rata tuntuu kävellessä hyvältä ja pieni pakkanen parantaa pintaa.


29.1.2022: "Rata on aurattu pieni kerros lunta päällä."


23.1.2022: "Rata tampattu ja suurimmat lumet poistettu."


6.1.2022: ”Rata putsattu suuremmista lumista pienen pinta lumen jätin ettei ole ihan kova.”

Radankäyttäjille tiedoksi:
Kavioura on pois hiittikäytöstä / suljettu hevosilta talvikauden ajan maanantaisin klo18-20 alkaen ma10.1.2022. 

Ratamestari:

Riku Peltonen 040 933 7077