Tanja Koski

Olen Tanja Koski (entinen Malinen), harrastelija puuhastelija Hyvinkäältä. Töissä olen Teknoksella kaksivuorotyössä.

 

Hevosia on ollut kotona aina, en edes tiedä aikaa ilman.. Ensin se oli "iskän ja tyttären juttu", nykyään enempi enää minun.

 

Kasvatustoimintaa ei ole, muutamaa surkeaa yritystä lukuunottamatta, ennenkuin järki astui mukaan.

 

Hevosia on nykyään vain kaksi, on eletty myös aikaa jolloin niitä oli kymmenenkin.. Homma on nykyään enempi ja vähempi jäähdyttelyä enää. Olen myös luopunut kaikista vieraista hevosista. Työn ohessa tämä laji vaatiin niin paljon saavuttaakseen ne viimeisetkin rahat, että tulevaisuus todennäköisesti on ruudun toisella puolella. Harrastellaan vielä hetki Wild Coltsinilla mitä harrastellaan, ja katsotaan yksi suomenhevoskortti Hullun Hauska loppuun, että muuttuuko laji vielä hullun hauskaksi ja päätös perutaan. Koskaan ei uskalla sanoa ei koskaan.

 

Elämän hevosta ei tarvitse sekuntiakaan miettiä! Nitro Kemp. Aivan huikea ruuna huikealla työmoraalilla!  Siinä on harrastaja pyörällä päästään kun saa ammattilaisten joukossa viisi voittoa putkeen. Taatusti minun harrastuksen yksi tähtihetkistä. Ruuna juoksi 69 starttiin 41 totosijaa.

 

Tap On My Shoulder on pakko mainita, sillä sai maistaa raviurheilun toista lajia; montea ja kokea uskomattomia menestyksen hetkiä sillä saralla.

 

Riihimäen raveista on kaksi mieleenpainuvaa hetkeä sieltä tallialueen puolelta: Ilon Meiningin voitto koko matka kolmatta kiertäen ja Choconut Caken pari voittoa vaikean talven jälkeen, jolloin hevonen tuli ilmaiseksi pihaan tyylillä "ei tällä tee mitään, kokeile tai hävitä".

 

En ole niin viisas että pystyisin aloittelevia neuvomaan, mutta sen tiedän että kannattaa kokeilla! Muistot jää aina vaikka harrastus joskus hiipuisi! ❤

Nitron viides peräkkäinen voitto Kouvolasta 8.3.2009.
Hullun Hauska, uraansa aloitteleva vankkumattomattoman lämminveri -ihmisen oma putte!
Choconut Cake Riksun harkoista ennen aloitusta minulta. Tästä näystä tuli ajatus ja tunne että sillä startataan.
Nitron jäähyväiset Riksussa..