Terhi Hapulahti ja Outi Kanerva

Olen Terhi Hapulahti 37 -vuotias riihimäkeläinen lähihoitaja. Työskentelen kolmivuorossa Riihimäen kaupungin aikuisten tehostetussa palveluasumisyksikössä. Hevoset asuvat Janakkalan Tervakoskella toisen omistajan Outi Kanervan luona. Outin kanssa olemme hyvät ystävät ja harrastaneet hevosia yhdessä vuodesta 2005. Molemmat ovat lapsesta asti olleet tekemisissä hevosten kanssa. Outi kuitenkin kauemmin ravihevosten parissa. Itse ajoin ensimmäistä kertaa hevosta tuolloin 2005 ja sehän vei heti mennessään.

 

Valmennustoiminta on harrastus ja valmennettavat ovat omistamiamme ja pääsääntöisesti omia kasvatteja. Tällä hetkellä on kolme valmennettavaa Exlclusive Koks, Fix Me A Koks ja Holy Star Koks. Suurena apuna hevosten liikuttamisessa ovat Sakari Talikka ja Pauli Vainio.

 

Meillä on 16 lämminveristä kasvattia vuosien 2007-2015 välillä. Ensi kevääksi odotamme jälleen varsaa yhdistelmästä Lexus Font-Flossy Star Koks. Kasvatit ovat tuoneet paljon hienoja ravi hetkiä: Amazing Koks (-07 12.0aly 73.180e) voitto 75-finaalikierroksella Mikkelissä sekä lukuisat voitot maan pääradalla Vermossa. Be Box Koks (-08 14.4aly 18.221e) Winter Monte Meeting Finaalin voitto 2015 Vermossa. Double Star Koks (-10 14.5aly 12.410e) Nuortensarjan voitto Lappeenrannassa. Exclusive Koks (-14 14.6aly 11.449e) yllätysvoitto tänä kesänä Vermossa. Holy Victory Koks (-14 18.3ake 5.700e) voitto kyvyt esiin divisioonakarsinnassa Oulussa. Olemme olleet onnekkaita että kaikki kasvatit ovat saanneet hyvät ja tavotteelliset kodit. Kaikkien kasvattien lähdöt katsomme ainakin TotoTv:stä, jos emme ole päässeet paikan päälle.

 

Elämämme Hevonen on kantatammamme Data Star Index, joka jätti monta hyvää ravihevosta. Data hoiti varsansa aina moittetta ja nautti Äitinä olemisesta.

 

Paras ravimuisto on varmasti tältä kesältä. Kahtena peräkkäisenä päivänä oma kasvatti, omistama ja valmennettava voitti. Ensin Fix Me A Koks Tampereella ja Exclusive Koks Vermossa. 

 

Riihimäen Raveista ei ole koskaan tullut hevosten kanssa sitä onnistumista mitä ollaan haettu. Mutta hyviä muistoja Riksusta on paljon talkoolaisena. On ollut mukava tehdä vapaaehtoisena töitä rennossa ja osaavassa porukassa. Meiltä myös Riihimäen Raveissa mukana talkoolaiset Anjalan Enigma "Magma" ja Kaunisrannan Finlandia "Lantti" olivat ilahduttamassa perheiden pienimpiä.

 

Nuorille neuvona: Säilytä intohimo vaikka tulisi vastoinkäymisiä -> niitä tulee aina. Opettele ja Opiskele uutta, kuuntele muiden neuvot ja ohjeet. Raviurheilu on harrastuksena tai ammattina työteliästä mutta palkitsevaa. Hevonen on <3. 

 

Kaikille hyvää ravivuotta! Toivottavasti tavataan vuonna 2019 Riihimäen Kesäraveissa!

 

-Koks Talli-

Terhi ja Be Box Koks
Data Star Index ja Flossy Star Koks
Sakari Talikka ja Exclusive Koks
Pauli Vainio ja Ruusu
Fix Me A Koks ylivoimavoitto Teivossa
Tämän Amazing Koksin kanssa koimme lukuisia upeita hetkiä
Exclusive Koksin yllätysvoitto Vermossa
Talkoolaiset Lantti ja Magma