ANTTI PIHLSTRÖM RIKSUN KESÄRAVEIHIN

20.7.2021

ANTTI PIHLSTRÖM RIKSUN KESÄRAVEIHIN

 

 

Vastikään ohjastajauransa aloittanut jääkiekkoilija Antti Pihlström panostaa tosissaan raviurheiluun. Hän ajaa sunnuntai-illassa peräti kolmella hevosella. Omistajan, kasvattajan ja valmentajan rooleissa Pihlström on toiminut jo pitkään. Keskikesä on muutenkin oikea aika omistautua raveille, sillä Pihlströmillä ei toistaiseksi ole sopimusta syksyllä alkavalle kaudelle.

 

Ravit palailevat muutenkin päiväjärjestykseen. Yleisörajoituksia ei ole ja kaikki radan palvelut ovat käytössä. Ravintolasta saa kauan odotettua Riksun tavaramerkkiä kaalilaatikkoa, Toto toimii normaalisti ja ilmaiskuljetus Matkakeskuksen laituristakin kulkee klo 16:30 ja ravien päätyttyä takaisin. Kepparirata on toiminnassa ja haliponi on paikalla.

 

Urheilullisella puolella pääosassa ovat tällä kertaa nuoret tulevaisuuden lupaukset Timo Nurmos Oppilasohjastajamestarissa, jossa myös Pihlström on mukana hevosella Je Suis Justine. Vaikka päälähdössä menetystä ei odoteta, tilanne on aivan toinen Toto5:n kohteessa 4, jossa ajokkina on Anne Kankaan valmentama Platonic. Illan Toto5:n avaavassa nopeimmassa lähdössä Pihlström starttaa menestysvalmentaja Nina Pettersson-Perkleninvalmentamalla Pension Killerillä, joka on saanut valmentajaltaan kehut viimeisistä esityksistään.

 

Nuorta valmentaja- ja ohjastajavoimaa edustaa myös pariskunta Christa Packalén ja Niki Finnström, joista edellinen johtaa Riksun valmentajaliigaa. Kannattaa panna muistiin nimet Imakeituptothesky, Xanthus Wapidja Comeflywithme.

 

Totovihjeet:

 

Lähtö 1​

3 Muscle Beach – 5 Okay Frank – 7 My Queen Hunter´s

 

Lähtö 2​

3 Saran Hurling – 1 Tuurin Tuli – 2 Aurelia

 

Lähtö 3​

8 Ginger Hoss – 2 Nemea Kaka – 12 Cash No More

 

Lähtö 4​

7 William Birdland – 5 Shadow of Brisbane – 1 Imakeituptothesky

 

Lähtö 5

​9 Aamun Kimallus – 3 Helmeriina – 6 Vosmari

 

Lähtö 6​

8 All Star Mint – 4 Got To Goo – 10 Amadeus Possible

 

Lähtö 7​

6 Platonic – 5 Orzo – 3 Ray Boy

 

Lähtö 8​

6 Adanna – 3 Treasure Of Pirate – 1 Daddy Boy 

 

Lähtö 9​

2 Comeflywithme – 9 Dragon´s Eye – 11 Mahani

 

 

 

​​​​​​​​​Ilmari Halinen