Digitaalinen jäsenkortti ja jäsenrekisteri

Digitaalinen jäsenkortti

Raviseura ottaa käyttöön digitaalisen jäsenkortin vuonna 2024. 

Digitaalinen jäsenkortti vaatii sen, että jäsentietoihin on tallennettu puhelinnumero ja sähköpostiosoite, siksi on tärkeää huolehtia omat tiedot ajan tasalle. 

Jäsenmaksun maksamisen jälkeen, jäsenille lähetetään puhelimeen tekstiviesti, jossa on linkki jäsenkortin avaamiseen. 

Mikäli jäsenellä ei ole käytössä matkapuhelinta ja sähköpostia, lähetetään hänelle jäsenkortti entiseen tapaan.

Digitaalisen jäsenkortin käyttäminen

Puhelimella olevaa digitaalista jäsenkorttia näyttämällä jäsenet saavat jäsenedut käyttöönsä.

Jäsen voi avata jäsenkortin aina tekstiviestistä, jossa linkki on toimitettu. Jäsenkortin voi myös halutessaan tallentaa puhelimen aloitusnäytölle, kuten minkä tahansa verkkosivun.

Digitaalisen jäsenkortin käyttämiseen voi aina kysyä neuvoa raviseuran sihteeriltä ja rahastonhoitajalta.

Jäsentietojen tarkistuspyyntö

Jotta jäsenrekisterin tiedot pysyvät ajan tasalla, pyydämme toisinaan jäseniä tarkistamaan yhteystietonsa. Tästä ilmoitetaan etukäteen some-kanavilla, ja tarvittaessa voit varmistaa asian rahastonhoitajalta. Saat sähköpostiin tarkistuspyyntöviestin, josta pääset tilaamaan kirjautumislinkin. Kirjautumislinkki tulee tämän jälkeen erillisenä sähköpostiviestinä, ja se on voimassa 30 minuuttia. 
Viestin lähettäjä: Riihimäen raviseura ry <noreply (at) sporttisaitti.com>
Viestin aihe: Tarkista jäsentietosi

Linkki ohjaa sinut sivulle, jossa pääset täyttämään jäsentietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja salasana). 


Jäsenrekisteri

Riihimäen Raviseura ry:n jäsenten tiedot on talletettu jäsenrekisteriin, jonka tarjoaa Yhdistysvain. Jokaisella jäsenellä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin tallennetut tietonsa ja saada niistä tarvittaessa kopiot.
Tietojen tarkistus tehdään osoittamalla pyyntö Riihimäen Raviseura ry:n hallitukselle kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostilla.