Nuorisotoiminta

Tule hevoskerhoon!
Kerhossa opitaan hevosten hoitoa.
Kerhossa tutustut raviurheiluun.
Ketään ei jätetä yksin.

 

Riihimäellä järjestetään tänä kesänä kolmatta vuotta lasten ja nuorten hevoskerho. Kerhossa tutustutaan raviurheiluun, ja kerho pyritään pitämään mahdollisimman monipuolisena ja kiinnostavana tekemällä jokaisella kerhokerralla jotain erilaista; on askartelua, kertoja joilla meillä on poni mukana, varikkokäyntejä raveissa, tutustumista raviradan eri pisteisiin sekä tallikäynti. Pääsemme myös jokaisissa raveissa palkitsemaan ponilähtöjen kärkikolmikot voittajaseremonioihin yleisön eteen!

 

Kerhossa on ollut paljon eri ikäisiä lapsia; aina 6-vuotiaista 15-vuotiaisiin saakka. Kerhoon on kaikki tervetulleita, meillä on hyvä yhteishenki eikä ketään jätetä yksin!

 

Kerhoa vetää Emma Koukkari, joka on ollut ponien ja hevosten kanssa tekemisissä pienestä saakka sekä ajanut kilpaa sekä hevosilla että poneilla.

 

Liittymällä mukaan kerhoon saa myös ravinuorten edut; jatkuva -15% alennus Horzen sekä Finntackin myymälöistä sekä kuukausittain vaihtuvat kuukauden tuotteet erikoishintaan. 

 

Kauden 2018 osallistumismaksu on vain 25€, joten nyt todellakin kannattaa lähteä mukaan!

 

Kerhopäivät on samat kuin Riihimäen ravipäivät, kerho kestää noin tunnin ja kerho alkaa noin 1,5 tuntia ennen päivän ensimmäistä hevoslähtöä. Tarkat kelloajat täsmentyvät vielä lähempänä.

 

Mukaan pääsee tästä linkistä:

http://www.hippos.fi/nuoriso/nuorisokerhot/liity_jaseneksi

 

Aja!-hankkeen kerhotoimintaa rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto vielä vuoden 2018 ajan.

 

Nähdään kesän kerhoissa!