MAINEIKKAAT RAVISUVUT SUKUPOLVIEN TAISTOSSA

5.8.2021

 

Viisi isää ja heidän kaksi tytärtään ja kolme poikaa kamppailevat sunnuntain raveissa Sukupolvien Taistossa. Lähdössä ajavat Jyrki ja Patri Filatoff, Esa ja Olli-Pekka Holopainen, Harri ja Olli Koivunen, Teemu Okkolin ja Oona Halme sekä Risto ja Emma Väre. Suosikin paineita kannattelevat Holopaiset hevosilla O.P. Roc ja Poetry in Motion. Tiukimman vastuksen tarjonnee Emma Väre hevosellaan Angel Raziel, jolle kakkosradan lähtöpaikka antaa tuntuvan edun.

 

Kaikkiaan ravi-ilta tarjoaa hienon kattauksen. Päivä alkaa jo klo 16:30 kahdella todella tasokkaalla ponien Pohjoismaiden Mestaruus –karsinnalla, jotka ajetaan sekä A- että B-poneille. Osanottajia on kautta Suomen. Tällä kertaa kysymyksessä on poikkeuksellisesti ryhmäajo kahdelletoista valikoituneelle valjakolle.

 

Illan ravitarjonta on runsas, sillä lähtöjä on normaalista poiketen 11. Valmentajista huomio kannattaa kiinnittää tammelalaisen Tapio Mäki-Tulokkaan peräti viiteen hevoseen, joista varmin voittaja lienee kymppilähdön Perfect Chapman. Kotiradan hevosista suurimmat voittotoiveet osuvat valjakkoon Saran Hurling/Kai Kulhoranta.

 

Riksun kesäravit ovat muutenkin palanneet päiväjärjestykseen. Yleisörajoituksia ei ole ja kaikki radan palvelut ovat käytössä. Ravintolasta saa kauan odotettua Riksun tavaramerkkiä kaalilaatikkoa, Toto toimii lisätyin myyjäresurssein sekä ilmaiskuljetus Matkakeskuksen laiturista kulkee klo 16:30 ja ravien päätyttyä takaisin. Viimeksi kovassa suosiossa ollut kepparirata on toiminnassa ja haliponi on paikalla.Radalla on kepparitalli valmiina, mutta omakin keppari kannattaa ottaa mukaan.

 

 

Totovihjeet:

 

Lähtö 1​

7 Nemea Kaka – 2 Intelligent Stride – 1 Sweet Cannibale

 

Lähtö 2​

3 Peak Lightning – 5 Svan Orden – 2 It´s Morasin

 

Lähtö 3​

2 Vosmari – 1 Viimavirta – 5 Villijäbä

 

Lähtö 4​

5 Thai Ming – 6 Mary Hotshot – 3 Zumu de la Vega

 

Lähtö 5​

10 Piece of Precious – 6 BWT Gabriel – 12 Imaginable

 

Lähtö 6​

2 Angel Raziel – 6 Poetry in Motion – 8 O.P. Roc

 

Lähtö 7​

1 What the Hell – 12 Global Bring It On – 2 Federal Death

 

Lähtö 8​

3 Brijantti Buugi – 5 Mitori – 2 VuaranSuvetar

 

Lähtö 9​

7 Olwing – 11 Bertil Halm – 9 Because of You

 

Lähtö 10​

8 Perfect Chapman – 2 Easy Come Easy Go – 4 Miracle Mystar

 

Lähtö 11​

9 Saran Hurling – 10 Villi Kimma – 5 Walahus

 

 

 

​​​​​​​​​Ilmari Halinen