Tiedote 8.6.2020  

8.6.2020

Tiedote 8.6.2020  

  

Riihimäen Raviseura ry:n hallitus piti kokouksen sunnuntaina 7.6.2020. Erilaisten valtiontaloudellisten ongelmien takia maa- ja metsätalousministeriön päätös ravikauden palkinto- ja toimintatuista puuttuu edelleen. Kuitenkin Riihimäen Raviseura ry:n hallitus päätti, että Riihimäellä ajetaan koko ravikausi Suomen Hippoksen velkakirjajärjestelyin siten, että velkakirja turvaa ravikauden palkinto- ja toimintatuet.  

 

Ravikausi käynnistetään 14.6.2020 poikkeusjärjestelyin siten, että katsomoalueelle voidaan ottaa 500 henkilöä. Tallialue ja katsomoalue eristetään toisistaan eikä niiden välillä ole läpikulkua.   

 

Raveissa noudatetaan poikkeusajan viranomaisohjeita. Yhteiskäytössä olevat tilat, esineet ja välineet puhdistetaan järjestäjien toimesta säännöllisesti. Kaikkien paikalle saapuvien on noudatettava terveysviranomaisten antamia hygieniaa koskevia ohjeita. Sairaana ei saa tulla paikalle, ei edes vaikka olisi vain lieviä oireita. Riskiryhmiin kuuluvia suositellaan harkitsemaan paikalle tuloa 

 

Etukäteen ilmoittautuneilta Riihimäen Raviseuran seuran jäseniltä ja kausikortin omaavilta tai median edustajilta ei peritä sisäänpääsymaksua. Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 12.6.2020 klo23:59 mennessä sähköpostitse rahastonhoitajalle tiina.vuotila@riihimaenravit.fi.   

 

Pääsymaksu on katsomoportilla 10 € sisältäen monistetun käsiohjelman. Pysäköinti radalla 5 €. Kaikki alennukset ovat poissa käytöstä. Lipunmyynti alkaa katsomoportilla su14.6.2020 klo 16. Agronomiliiton, Insinööriliiton ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton jäseniltä (yleisörajoituksen puitteissa) ei peritä sisäänpääsymaksua 

 

Varmistaaksesi sisäänpääsyn voit ostaa ja tulostaa sisäänpääsylipun ennakkoon Lippuagentista www.lippuagentti.fi. Lipun hintaan lisätään toimituskulut. Ennakkolippuja myydään 250 kpl ja lippujen myyntiaika alkaa maanantaina 8.6.2020 klo 15:00 ja päättyy perjantaina 12.6. klo 23:59.   
 

Ennakkoon ilmoittautuneiden (raviseuran jäsenet, kausikorttilaiset ja media) ja pääsylipun ennakkoon ostaneiden jälkeen loppu yleisö pääsee sisälle saapumisjärjestyksessä. Katsomoalueen henkilömäärärajoitteen vuoksi muille ei voida luvata varmaa sisäänpääsyä. 

  

Katsomoalueella on avoinna Eilan lettupiste ja sään mukaan joko Aurinkoterassi tai katsomon pub. Virvokkeiden lisäksi myynnissä on sämpylöitä, makkaraa, jäätelöä, pullaa ja lettuja. Suosi käteisen sijaan pankkikorttimaksua.  

 

Katsomoalueella on Toto-myyntipisteitä.  

 

Katsomoalueen ja varikkoalueen välinen kulku on kielletty. Kielto koskee myös mediaa.   

  

Hevarin hevosvarusteauto palvelee kaikkia asiakkaita varikkoalueen ulkopuolella.  

  

Varikkoalueelle pääsee vain kilpailevan hevosen valmentaja, ohjastaja, hoitaja ja hevosauton kuljettaja. Hevosen mukana tulevien henkilöiden on saavuttava samalla kuljetuksella, pois lukien ohjastajat. Muilla ei ole pääsyä varikkoalueelle ja heidät tullaan ohjaamaan katsomoalueen lipunmyyntipisteelle. Kuitenkin katsomoalueen henkilömäärärajoitteen vuoksi varmaa sisäänpääsyä ei voida luvata paitsi lipun etukäteen Lippuagentista (www.lippuagentti.fi) ostaneille.  Varikkoalueen ja keskikentän toimihenkilöt saapuvat raveihin varikkoalueen portin kautta. 

 

Varikkoalueella hevosten taustajoukkoja palvelee tallikahvio. Virvokkeiden lisäksi myynnissä on sämpylöitä, makkaraa, jäätelöä ja pullaa. Suosi käteisen sijaan pankkikorttimaksua. 

  

Tarkemmat ohjeet niin yleisölle, varikkoalueelle saapuville, medialle ja toimihenkilöille löydät Riihimäen Raviseura ry:n www-sivuilta. Ohjeita päivitetään raviviikon kuluessa.  

  

Lisätietoja: www.riihimaenravit.fi , Riihimäen Raviseura ry:n puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet