KUUMIN OHJASTAJANIMI SANTTU RAITALA RIKSUUN 28.6.2020

26.6.2020

 

 

KUUMIN OHJASTAJANIMI SANTTU RAITALA RIKSUUN

 

Pelkästään kesäkuussa yli 30 voittoa ohjastanut Santtu Raitala nähdään Riksun kesäraveissa sunnuntaina. Raitala saavutti 1000 voiton rajan jo viime vuonna historian nuorimpana ohjastajana 28-vuotiaana. Raitala ohjastaa seitsemässä lähdössä ja mm. menetysvalmentaja Tapio Mäki-Tulokkaan kolmea valmennettavaa. Ihme olisi, jos Raitala ei kurvaisi Riksun voittajakehään. Raitala on vain kerran aiemmin nähty Riksussa nuorena ja täysin tuntemattomana.Toisenlaista taustaa edustaa Riksussa pitkästä aikaa nähtävä mestari Pekka Korpi.

 

Kesä-heinäkuu joudutaan vielä sinnittelemään 500 hengen yleisörajoituksella, joka koskee erikseen yleisöaluetta ja varikkoa. Tallialue ja yleisöalue on eristetty toisistaan. Yleisöalueelle myydään noin 450 pääsylippua 10 euron hintaan sisältäen monistetun käsiohjelman. Kaikki alennukset ovat vielä pois käytöstä ja vain Suomen Hevosenomistajien, Agronomiliiton ja Insinööriliiton korteilla pääsee sisään kyseisen mitoituksen rajoissa. Parempaa on kuitenkin luvassa, sillä anomus aluehallintovirastoon elokuun kaksien ravien osalta on jo jätetty. Tavoitteena on vähintään 2 500 hengen yleisömitoitus.

 

Varmistaakseen pääsyn radalle suositellaan pääsylipun hankkimista lippuagentti.fi –palvelusta, jossa myydään 250 lippua lauantai-iltaan klo 23:59 mennessä. Loput liput myydään yleisöportilla, joka avataan klo 16.Edellisissä raveissa paikalle olisi voitu ottaa lähes sata katsojaa enemmän, joten aavisteltua ryntäystä ei tullut.

 

Yleisöpalautteen pohjalta palveluja tullaan ensi sunnuntaina laajentamaan. Katsomon kahvio ja olutpubi avataan taas Eilan lettupisteen ja Aurinkoterassin lisäksi. Oluen hinta on tarkistettu yleisöystävällisemmäksi. 

 

Ravi-illan pääpeli on Toto5 lähdöissä 4-8. Lähdöt ovat huomioita herättävän täysiä ja kovinta vauhtia nähdään illan seitsemännessä lähdössä, joka on rajattu urallaan enintään 39 000 euroa ansainneille.

 

Totovihjeet (Toto5 lihavoituna):

 

Lähtö 1​

6 Perfect Chapman – 5 Maryland – 12 TheRevenant

Lähtö 2​

6 Ohimennen – 1 Tähti-Tessa – 3 Kripsi

Lähtö 3​

10 Le Mirage – 4 Like It Or Not – 9 Capercaillie Cock

Lähtö 4​

7 Crossfire Annie – 6 Our Lexa – 4 Can´t Buy Me Love

Lähtö 5​

4 Singer – 9 Suloviima – 10 Amoriini

Lähtö 6​

12 Giselle Halm – 9 Eyes On Alley – 3 Essie Gonzales

Lähtö 7​

6 Racehill Victory – 2 Vitulano Lung – 1 Arctic Agent

Lähtö 8​

1 Yank Match – 6 Knocking Match – 5 Carbon Crystal

Lähtö 9​

2 Golf Widow Temple – 3 Next Hope – 6 BWT Dictator 

Lähtö 10​

1 Amazing Tycoon – 9 Minnie TheMoocher – 2 Shadow Pro McQueen

 

 

​​​​​​​​​Ilmari Halinen