RIKSUN KESÄRAVIKAUSI PÄÄTTYY UPEASTI: RIIHIMÄKI GRAND PRIX JA PONI-GP:T

20.8.2020

KESÄRAVIKAUSI PÄÄTTYY UPEASTI:

 

RIIHIMÄKI GRAND PRIX JA PONI-GP:T

 

 

Poikkeusoloissakin tyylillä toteutettu kesäravikausi päättyy sunnuntaina komeasti. Raviradan väljiin ulkotiloihin ovat tervetulleita kaikki halukkaat. Kaikki ravintolapalvelut (tarjolla mm. suosittu kaalilaatikko) toimivat ja odotettu lasten valvottu kepparirata on käytössä. Kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Lapsi- ja nuorisotyö onkin yhtenä päivän pääteemana.Sekä A- että B-poneille juostaan korotetuin palkinnoin omat PoniGP:t. KeppariGP on turvallisuus- ja terveyssyistä siirretty ensi kesään.

 

Urheilullisen puolen huippu on Riihimäki Grand Prix, jonka voittaja palkitaan 5 000 eurolla. Illan kahdeksannen lähdön voitosta taistelee nimekäs nippu parhaita 5-vuotiaita lämminverisiä: Majestic Man/Jukka Torvinen, Tito C.A,/Olli Koivunen, Mainio/Iikka Nurmonen, Mr Big Star/Ari Moilanen, Sahara Sandstorm/Tapio Perttunen. Lievän suosikin paikan kantaa Majestic Man, joka sai arvonnassa ykkösradan.

 

Tallialue ja yleisöalue on edelleen eristetty toisistaan, mutta hevosenomistajat pääsevät varikolle.Kappariradalle pitää ottaa oma keppari mukaan, jotta pääsee harjoittelemaan ohjatulle esteradalle.Keppariradan tuntumassa on ensi kertaa myös haliponi. 

 

Illan pelillinen erikoisuus on Toto65-peli, jonka järjestäminen Riksun kesäravikauden huipennuksessa on tunnustus seuran laadukkaasta ravi- ja tapahtumatarjonnasta. Toto65 pelataan illan lähdöissä 4-7. Paras varmaehdokas löytyy heti avauskohteesta, jossa hausjärveläisen Juho Ihamuotilan treenaama Ballerina Fastback on edelliskertojen perusteella selkeä suosikki. Ihamuotilan tallia kannattaa muutenkin seurata, sillä myös Funderbar ja Adorable Princess ovat lähtöjensä (1 ja 2) absoluuttista parhaimmistoa. 

 

 

Lähtö 1​: 3 Maryland – 4 Funderbar – 6 See Vet Sign

Lähtö 2​ : 1 Adorable Princess – 2 Freen From Fines – 6 Goldiivo Hoss

Lähtö 3​ : 7 Vanjali – 5 Viksu Vilivei – 1 Valhalla

Lähtö 4​: 7 Ballerina Fastback – 8 Shadow Pro McQueen – 5 Solano Sicero

Lähtö 5​ : 4 Siskotuuli – 13 Vuaran Suvetar – 12 Masavesa

Lähtö 6​ : 11 Heelys Andorra – 1 Zumu de la Vega – 6 Minnie the Moocher 

Lähtö 7​ : 1 Personal Trainer – 7 Black Ice Boost – 2 Albino Brave

Lähtö 8​ : 1 Majestic Man – 4 Tito C.A. – 9 Sahara Sandstorm

Lähtö 9​ : 1 Meren Mainiki – 10 Haltija – 8 MontsanVippi 

Lähtö 10​ : 7 Arnie´s Emilie – 12 Gold Widow Temple – 13 Rim Bay Fleur

 

 

​​​​​​​​​Ilmari Halinen