Kesän 2021 toisten ravien jälkeen

21.6.2021

Kesän toiset ravit saatiin eilen ravattua helteisessä (+29) Riksussa. Yleisörajoitusten poistuminen tuli niin yllättäen, että talkoolaisten hankkiminen eri toimipisteisiin vaati jonkun verran mielikuvitusta. Onneksi uudet ja vanhat talkoolaisemme ottivat rohkeasti annetut haasteet vastaan ja pärjäsivät hyvin. Siis suuri kiitos jokaiselle talkoolaiselle, juuri SINÄ palvelit hienosti paikalle saapunutta yleisöä niin Eilan lettupisteellä, Aurinkoterassilla, Katsomokahviossa, Makkarapisteellä, Katsomon pubissa kuin lasteenalueella. Lastenalueen erityiskiitokset haliponi Manun taustajoukoille.

Lipunmyynnistä raveissa vastasi Amigos Riihimäki, liikenteenohjauksesta Hyri-07 ja järjestyksenvalvonnasta Fssecurity. Voittajakuvat kuvasi Maisa Hyttinen ja Riksun instastorya päivitti ravien ajan pääasiassa Roope Kiviranta. Kiitos yhteistyöstä.

Järjestäjän sydäntä lämmitti nähdä yleisöä (823!) niin katsomossa, totoluukuilla, nurmialueilla, Aurinkoterassilla kuin lastenalueella keppariradalla, kepparitallissa ja haliponi Manun luona. (Lastenalueella vieraili yli 30 lasta.) Kiitos yleisö! Ja muistattehan, että Riksussa ravataan vielä 25.7, 8.8 ja 22.8 - nähdään silloinkin?

Kesäratamme ahtaalla ja kuumalla varikolla virtasi odotetusti hiki, mutta onneksemme hevosten taustajoukot muistivat Hippoksen helleohjeet ja olivat joustavia katoksilla, ja jonottaessaan pesupaikalle tai tallikahvioon. Kiitos kun toitte hevosenne Riksuun! Kiitos myös varikon ja keskikentän toimihenkilöt ja kiitos tallikahvion väki- olette kullanarvoisia ja venytte superpitkiin päiviin! (Ensimmäiset tuli klo9, ja viimeiset lähti klo23 - osa oli koko päivän.)

Kavioura pysyi hyvänä kesäratana koko ravien ajan, kiitos ratamestarille (Riku Peltonen) ja kasteluautolle (Juha Vehmas). 

Riksun kesäravit tekevät mahdollisiksi yhteistyökumppanimme, joita toisissa raveissa olivat Päijät-Hämeen Kiinteistörappaus Oy, Lopen kunta, Leipomo Salonen, Karjala, RengasCenter, Insinööriliitto, SL Rappaus/Rakennus Lankinen, Hankkija, JS Perttula Oy Lantmännen Agro ja Candy Team. Kiitos. ?

Toivomme sekä yleisön että hevosten taustajoukkojen vastasvan Hippoksen kyselyyn, jotta voimme kehittää toimintaamme paremmaksi, tietenkin resurssiemme rajoissa. 

https://bit.ly/2XMPJeG

Seuraava Riihimäen Raviseura ry:n järjestämiä tapahtumia raviradalla on harjoitusravit ti29.6, ti13.7 ja ti 27.7 sekä ravit su25.7, su8.8 ja su22.8. Tervetuloa!