RIIHIMÄKI GRAND PRIX PÄÄTTÄÄ KAUDEN TASOKKAASTI

19.8.2021

RIIHIMÄKI GRAND PRIX PÄÄTTÄÄ KAUDEN TASOKKAASTI

 

Kesäravikausi saa arvoisensa päätöksen, kun viisivuotiaiden Tilitoimisto Ollikainen Riihimäki Grand Prix on kerännyt peräti 11 osanottajan joukon. Suosikin paineet kantaa rouva Fortunan suosikki ykkösradan Skyfall Shine, joka tulee Markku Niemisen laatutallista. Myös ykköshaastajat on arvottu mukaville lähtöpaikoille eli 3 My Sweden, 5 BWT Echo ja 2 Night Hall. Lähtö saattaa ratketa jo alkukiihdytykseen, sillä My Swedenin valmentaja-ajaja Hannu-Pekka Korpi lupaa ajaa eteenpäin:

 

”Kiinni en sitä ota”, Pekka Korpi junior lupaa.

 

Riksun kesäravikausi päättyy täysillä lähdöillä ja mausteena on harvoin kesäradoilla pelattu Toto65-peli, jossa suurimman kannatuksen saanee GP-suosikki Hannu Torvisen ajama Skyfall Shine. Kauden ajajaliigassa tilanne on neljän kilpailupäivän jälkeen Antti Teivainen 5 voittoa ja Ari Moilanen sekä Hannu Torvinen 4 voittoa. Päivän lähtöjä katsellessa Moilasen ja Torvisen ohitusmahdollisuudet näyttävät lupaavilta, mutta Teivainen tiedetään kyllä ylen määrin voitontahtoiseksi, olipa valjaissa mikä hevonen tahansa.

 

Ravi-ilta tarjoaa 10 hevosrikkaan ravilähdön lisäksi kaksi upeaa ponilähtöä. A- ja B-poniGP:t starttaavat klo 16:30 ja klo 16:50. Ensimmäinen lähtö esittäytyy klo 17:00 ja ravikausi on paketissa noin klo 20:15.

 

Riksun kesäravikausi alkoi yleisörajoituksin, mutta nyt kaikki ovat tervetulleita paikalle ilman rajoitteita. Kaikki radan palvelut ovat käytössä. Totomyyjiä on lisätty ja ravintolasta saa suosittua Riksun tavaramerkkiä kaalilaatikkoa. Ilmaiskuljetus Matkakeskuksen laiturista 6 kulkee klo 16:30 ja ravien päätyttyä takaisin.

 

Kovassa suosiossa ollut ohjattu kepparirata on toiminnassa ja haliponi odottelee rapsuttelijoitaa . Radalla on oma kepparitalli valmiina, mutta omakin keppari kannattaa ottaa mukaan.

 

 

Totovihjeet: 

 

Lähtö 1 

2 Villi Viekkaus – 8 Villi Kimma – 9 Rianna

 

Lähtö 2 

6 Intelligent Stride – 7 Luck´s Ecu – 2 Tsarina

 

Lähtö 3 

2 Usvattava – 7 Temetrius – 6 Adven Ture

 

Lähtö 4 

1 Zumu de la Vega – 11 Sunlit Treasure – 3 Shadow Pro McQueen

 

Lähtö 5 

2 Mountain Titanium – 9 Ray Record – 8 Olwing

 

Lähtö 6 

5 Perfect Chapman – 2 Hello – 6 Gambino

 

Lähtö 7 

3 Runoneito – 8 Kromaus – 1 Myllyn Valtti

 

Lähtö 8 

1 Skyfall Shine – 3 My Sweden – 5 BWT Echo

 

Lähtö 9 

3 Adrienne´s Ami – 5 Leemark´s Ghost – 7 He is In

 

Lähtö 10 

2 Aura River – 3 Nemea Kaka – 6 Miss Marketing

 

 

Ilmari Halinen