Riksun kesän 2022 ensimmäiset ravit ovat takana. Alkuravien ukkoskuurosta huolimatta, ravit päättyivät auringonpaisteessa.

6.6.2022


Riksun kesän 2022 ensimmäiset ravit ovat takana. Alkuravien ukkoskuurosta huolimatta, ravit päättyivät auringonpaisteessa. 

 

Ravit alkoivat hiljaisella hetkellä edesmenneen Ilmari Halisen kunniaksi, jonka jälkeen Hippoksen puheenjohtaja Minna Mäenpää palkitsi Markku Pullin Hippoksen kultaisella ansiomerkillä. (Katsottavissa tototv:n arkistoista)

 

Raveihin paikalle tuli 938 henkilöä, varsin mukava alku ravikesälle - kiitos kaikille paikalla olleille ja tototv:n välityksellä raveja seuranneille. 

 

Lastenalueella riitti vilinää (noin 50 lasta), keppariradalla, haliponi Manun ympärillä ja kesän uutuuden puisen raviponin oikeilla ravikärryillä. Kun Markku Pullilla alkoi 40. vuosi talkoolaisena raveissa, niin lastenalueella pitkän päivän jaksoi olla myös uusin ja nuorin talkoolaisemme (4 kk). :) 

 

Kiitos kaikki muutkin talkoolaiset ja vapaaehtoiset eri pisteillä ja varikolla, ilman teitä Riksun kesäravit ei pyörisi. 

 

Lipunmyynnistä raveissa vastasi Amigos Riihimäki, liikenteenohjauksesta RiPS p07-08 ja järjestyksenvalvonnasta FS Security. Voittajakuvat kuvasi Roope Kiviranta. Kiitos yhteistyöstä.

 

Kiitos hevosten taustajoukoille, kun toitte hevosenne Riksuun, kaikki meni sujuvasti, ja muut osallistujat huomioiden! Kiitos. Erityiskiitos myös varikon ja keskikentän toimihenkilöt ja kiitos tallikahvion väki - olette kullanarvoisia, kun venytte superpitkiin päiviin ja valtaviin askelmääriin! 

 

Kavioura pysyi hyvänä kesäratana koko ravien ajan, kiitos ratamestarille (Riku Peltonen) ja kasteluautolle (Juha Vehmas). 

 

Riksun kesäravit tekevät mahdollisiksi yhteistyökumppanimme, joita olivat Le Monteil - ordenoja.fi, Hevari.fi, OKLINE Logisties, Kiinteistorappaus.fi, Kuljetusliike Veijo Lahti Oy Riihimäki, Toikan tila, Agronomiliitto, FS Security, K - Supermarket Kumela, RTV Petikko, SL Rappaus ja Rakennus Lankinen

 

Tulokset:

https://heppa.hippos.fi/heppa/app?page=racing%2FRaceResults&service=external&sp=CF1654376400000&sp=CER

 

Riksussa ravataan vielä 19.6, 24.7, 7.8 ja 21.8 - nähdään taas?

 

?Roope Kiviranta