Riihimäen kesäravikausi jatkuu sunnuntaina 19.6. 

18.6.2022

Riihimäen kesäravikausi jatkuu sunnuntaina 19.6. 

 

Riihimäen kesäravikausi jatkuu tulevana viikonloppuna, kun Riihimäellä ajetaan kesäravit sunnuntaina 19.6. Ravipäivän teemana on tällä kertaa Lady-liiga.  

Lady-liiga on nimensä mukaan naisohjastajille rajattu kilpailusarja, joka starttasi kesäkuun alussa Turun raveista. Nyt sunnuntaina Riihimäelle ajetaan Lady-liigan toinen osakilpailu. Liiga käsittää 21 kilpailua eri radoilla. Finaalihuipennus nähdään joulukuussa Vermon Superlauantai-raveissa, jonne selviävät 12 eniten pisteitä kerännyttä ohjastajaa. Lady-liigan pistetilannetta päivitetään www.liikkeelle.com sivuilla. 

Mielenkiintoista seurattavaa löytyy kymmenen ravilähdön verran ja kaviouralla nähdään myös julkisuuden henkilöitä, kun illan 6. lähdössä ohjastaa jääkiekkoilija, olympiamitalisti ja maailmanmestari Antti Pihlström, joka pelaa nykyisi Hämeenlinnan Pallokerhossa. 

Radalla nähdään myös voitokas tammelalaistaustainen T. Rex, joka on urallaan voittanut peräti 57. kertaa. Tapio Mäki-Tulokkaan ja Annika Aallon suojatti on vakava voiton tavoittelija T5-pelin päätöskohteessa. Ravi-illan päättää Lopen kunnan nimikkolähtönä ajettava Prix Etoilé karsinta. Kyseessä on monté eli raviratsastuslähtö. 

Tuttuun tapaan, portit avautuvat klo 15 ja ravitapahtuma alkaa klo 16:20 ajettavalla koelähdöllä sekä klo 16:40 ajettavalla ponilähdöllä. Yleisöalueelta löytyy monenlaista palvelua, niin ravintolapalveluiden ravimakkaroista lettuihin kuin virvoitusjuomiin. Lasten alueella kepparirata sekä talli. Riihimäen Raviseura toivottaa yleisön tervetulleeksi nauttimaan kesäravien ainutlaatuisesta tunnelmasta! 

Toto 5 (lähdöt 4 – 8) vihjerivi: 

T5-1: 9 Cream Candy, 2 Andy Velvet, 11 Meet Me In Shade, 5 Hello 
T5-2: 10 Patrikin Vili, 9 Moimoi, 12 Lars-Einar, 3 Harri Potter, 4 Luonnon Perintö, 11 Skuuppi  
T5-3: 2 Piece of Precious 
T5-4: 6 Picardie, 2 Perfect Chapman 
T5-5: 9 T.Rex, 7 Zumu De La Vega 
rivimaksu 0,10€, vihjesysteemin hinta 9,60€ 

Ennakkoliput: lippuagentti.fi,  lisätiedot: riihimaenravit.fi 

 

Jori Hovi