Riksun kesän 2022 toiset kesäravit saatiin ravattua perin suomalaisessa (aurinkoa, sadetta, tuulta, koleutta ja unohtamatta taas aurinkoa ja sateenkaaria) kesäsäässä.

20.6.2022

Riksun kesän 2022 toiset kesäravit saatiin ravattua perin suomalaisessa (aurinkoa, sadetta, tuulta, koleutta ja unohtamatta taas aurinkoa jansateenkaaria) kesäsäässä. 

962 x kiitos paikalle saapuneelle katsojalle. Niin ravintolapisteissä, totoluukuilla kuin lastenalueella oli varsin vilkasta.

Suuri kiitos nämä ravit mahdollistaneille yhteistyökumppaneille (Okline, Lopen kunta, Leipomo Salonen, liikkeelle.com, Karjala, Rengas Center Riihimäki, FABA, Insinööriliitto, Hankkija, JS-Perttula Oy Lantmännen Agro, Candy Team Oy, Fescon ja Bar Bulldog).

Raveissa ravattiin 10 lähtöä, ponilähtö ja koelähtö. Ravien voittajia olivat Ponikujan Patruuna ja Elna Vaittinen, Lioness ja Mikko Huttunen, Riutan Fredi ja Jouni Heimala, Posokka ja Esa Holopainen, Cream Candy ja Emma Väre, Moimoi ja Rami Mäenpää, Amilakvari ja Minna Rampa, Picardie ja Kari Rosimo, Vixpress Li ja Olli-Pekka Holopainen, Fireless ja Henna Halme sekä Mei-Tai ja Janita Antti-Roiko.
Onnea voittajahevosille ja taustajoukoille! Muutenkin tallialueella ravipäivä sujui hymyissä suin ja toiset huomioiden, kiitos hevosille, valmentajille, ohjastajille, hoitajille, autonkuljettajille ja omistajille. 

Kaviouran hoidosta vastasi ratamestari Riku Peltonen ja vesiautoa kuljetti Tero Aaltonen. Kiitos, rata oli hyvä kesärata. 

Lipunmyynnistä raveissa vastasi Amigos Riihimäki, liikenteenohjauksesta RiPS p07-08 ja järjestyksenvalvonnasta FS Security. Voittajakuvat kuvasi Roope Kiviranta. Kiitos yhteistyöstä.

Näitä pitkiä ravipäiviä ei saataisi vietyä läpi ilman supermahtavaa vapaaehtoisten joukkoamme - kiitos jokaiselle (niin ensikertalaisille kuin kymmenet vuodet raveissa talkoolleille) varikon toimihenkilöille ja siivoustiimille, ravintolapisteiden ja lastenalueen työntekijöille (erityismaininta haliponi Manulle) ja joka paikkaan ehtiville ja eri toimipisteiden välillä juokseville apukäsille ja -jaloille. 

Riksun ravit tehdään yhdessä. 

Riksussa ravataan ravit vielä su24.7, su7.8 ja su21.8 klo17, ja ennen seuraavia totoraveja kannattaa tulla nauttimaan ravitunnelmasta harjoitusraveihin ti28.6 ja ti12.7 klo18.