Puheenjohtajan katsaus 7.8.2022 raveihin

3.8.2022

Riihimäen kesäravit jatkaa sunnuntaina 7.8.

 

Riihimäen ravikausi jatkuu jälleen viikonloppuna, kun Riksun raviradalla järjestetään kesäravit sunnuntaina 7.8. Ravipäivän kantavana teemana on tällä kertaa Sukupolvien Taisto -lähtö, jossa ammattiohjastajat ja valmentajat saavat vastaansa oman jälkikasvunsa. Sukupolvien taistossa on tänä vuonna mukana kahdeksan valjakkoa ja voittoa jahtaavat Vihtiläiset Risto ja Emma Väre, Hollolasta Esa ja Olli-Pekka Holopainen, idean isä, Riihimäkeläis-lähtöinen Anssi Nurminen poikansa Iivarin kanssa sekä Suomen Turusta kilpailuun saapuvat Harri ja Olli Koivunen.

Vaikka lähtö on ennakkoon tasainen, hienoiset ennakkosuosikin paineet lähdössä kantaa Esa Holopainen ajokillaan Vinci Power, joka pääsee matkaan hyvältä lähtöpaikalta eturivistä.

Kilpailukalenterin ruuhkaisuus näkyi tällä kertaa ilmoittautuneiden hevosten määrässä myös Riihimäellä. Hevosia raveihin ilmoitettiin yhteensä 113. Tästä huolimatta ohjelmassa on jälleen täysipainoiset kymmenen lähdön ravit höystettynä ponilähdöllä.

Portit avautuvat klo 15 ja ravitapahtuma alkaa klo 16:20 ajettavalla koelähdöllä sekä klo 16:40 ajettavalla ponilähdöllä. Lasten alueella ohjelmassa on tällä kertaa kepparien terveystarkastukset. Paikalla myös haliponi.

Yleisöalueelta löytyy monenlaista palvelua, niin ravintolapalveluiden ravimakkaroista lettuihin kuin virvoitusjuomiin. Riihimäen Raviseura toivottaa yleisön tervetulleeksi nauttimaan kesäravien ainutlaatuisesta tunnelmasta!

Toto 5 (lähdöt 4 – 8) vihjerivi:

T5-1: 7 What the Hell, 5 Darena, 4 Jetset Vice, 2 BWT Gabriel
T5-2: 14 Jiiveegee, 13 Laretta, 12 Villijäbä, 1 Siporinko, 3 Komiro 
T5-3: 2 Vinci Power, 8 BWT Danger, 5 Global Venture
T5-4: 3 Momimhome
T5-5: 5 Sofie Halm, 9 Perfect Chapman
rivimaksu 0,10€, vihjesysteemin hinta 12€

Lisätiedot www.riihimaenravit.fi.

 

Jori Hovi