RIIHIMÄEN RAVISEURA LAHJOITTAA KAUSIKORTTEJA KESÄN RAVEIHIN LÄHIKUNTIEN KIRJASTOILLE

24.5.2023

Riihimäen Raviseura ry lahjoittaa kausikortteja kesän 2023 raveihin Riihimäen, Lopen, Janakkalan Tervakosken, Hausjärven ja Hyvinkään kirjastoille, 4 kpl / kirjasto. Riihimäen Raviseura haluaa lahjoituksellaan ilahduttaa riihimäkeläisiä, loppilaisia, hausjärveläisiä, hyvinkääläisiä ja janakkalaisia ja kannustaa lähiseudun asukkaita tutustumaan raviurheiluun. 
 
- Toivomme, että lahjoituksen myötä yhä useampi ensikertalainen tai harvemmin raveissa käyvä löytäisi tiensä Riksun kesäraveihin, Riihimäen Raviseura ry:n puheenjohtaja Jorma Kilpiäinen kommentoi.
 
- Raviharrastajat esittelevät raviurheilua mielellään ja opastavat ravitapahtumassa ensikertalaisia. Entuudestaan raveista tai hevosista ei tarvitse tietää välttämättä mitään. Apuja ja neuvoja tapahtumassa kyllä saa, Kilpiäinen jatkaa, ja kannustaa ensikertalaisia rohkeasti lähtemään tutustumaan kesäravien välittömään ja rentoon tunnelmaan. 
 
Kesän aikana Riihimäellä järjestetään viisi ravipäivää. Kesäraveissa nautitaan rennosta tunnelmasta ja jännittävistä ravihevosten välisistä mittelöistä. Kesäravitunnelmaa tapahtumissa luovat myös lasten alueen keppihevosrata ja haliponi, letut ja kesärataravintolan muut herkulliset tarjoilut. Jokaisen ravipäivän avaa raviurheilua harrastavien lasten ja nuorten ponilähtö. Riihimäen kesäraveissa nähdään Suomen ykköstason raviohjastajia ja -valmentajia hevosineen. 
 
Kaikki alle 16 -vuotiaat pääsevät Riihimäen raveihin ilmaiseksi. 
 
Ravipäivät: 
su 4.6.
su 18.6.
su 23.7.
su 30.7.
su 13.8.
 
Lahjakortit luovutetaan Riihimäen raviradalla, tuomaritornin juurella tiistaina 30.5.2023 klo 15.30.
 
Lisätietoja
Riihimäen Raviseura ry 
Jorma Kilpiäinen, puh. 0405684282
hallitus@riihimaenravit.fi