Riihimäen Raviseura ry:n vuoden 2024 järjestäytymiskokous

7.1.2024

Riihimäen Raviseura ry:n järjestäytymiskokous on pidetty 7.1.2024.



Järjestäytymiskokouksen aluksi käytiin katsomassa uuden tallikahvio-sisäänkirjoitusrakennuksen tilannetta, ja rakennuksen sisätyöt ovat hyvässä vauhdissa.



Järjestäymiskokouksessa valittiin vuodeksi 2024 Riihimäen Raviseura ry:n varapuheenjohtaksi Hannu Kaitaranta, sihteeriksi Outi Kapulainen ja rahastonhoitajaksi Tiina Vuotila. Riihimäen Raviseura ry:n puheenjohtaja on syyskokouksessa valittu Jorma Kilpiäinen ja muut hallituksen jäsenet ovat Niko Airaksinen, Helena Halinen, Terhi Hapulahti, Ari Koivula ja Iida Koskinen.



Nuorisotoimintaa vetää edelleen Satu Ylitalo ja nuorisotoimintahan pyörii läpi vuoden. Lisätietoja: https://www.riihimaenravit.fi/nuorisotoiminta/


Järjestäytymiskokouksessa päätettiin pitää osallistumismaksut ja radankäyttömaksut vuoden 2023 tasolla. Radankäyttömaksut: Riihimäen Raviseura ry:n jäsenet 50€/vuosi, muut 90€/vuosi, kertamaksu 10€. Totoravien osallistumismaksu 10€, harjoitusravien osallistumismaksu 10€, mutta koko vuoden radankäyttömaksun maksaneilta valmentajilta 5€) .



Lisäksi päätettiin, että harjoitusravit järjestetään (sääolosuhteiden salliesssa) parillisina viikkoina touko-elokuussa tiistaisin klo18 (ensimmäiset 14.5.2024) ja syyskuussa sunnuntaisin klo12.



Yhteistyökumppanihankinta on aloitettu, ja ensimmäiset loimilähdöt onkin jo myyty eli mikäli haluat loimilähdön juuri tietylle ravipäivälle (su2.6.2024, su16.6.2024, su21.7.2024, ke31.7.2024 tai su11.8.2024.), niin ole yhteydessä esimerkiksi puheenjohtajaan.



Jäsenille tiedoksi, että raviseurassa siirrytään sähköisiin jäsenkortteihin ja jäsenmaksulaskut lähetetään tammikuun aikana. (Onhan yhteystiedot eli toimiva puhelinnumerosi ja sähköpostiosoite tiedossa rahastonhoitajalla?) ja vuonna 2024 jäsenetuja saa ainakin Hevarilta ja Rengas Center Riihimäeltä. Myös uudet jäsenet ovat tervetulleita! Jäsenetujen lisäksi Riihimäen Raviseura ry:n jäsen pääsee ilmaiseksi kaikkiin Riksun kesäraveihin, ja radankäyttömaksu jäsenille on 50€.



Jokainen on tervetullut mukaan kesän talkooporukkaan niin harjoitusraveihin kuin totoraveihin, myös tapahtumien ulkopuolellakin tehtävää riittää. Kysy lisää eri tehtävistä hallituksen jäseniltä.



Ja ennen kuin huomaammekaan, on kesä ja Riksun ravit 2024! ☀️