Jari Liukkonen

Tervehdys Lopelta!

 

Olen Jari Liukkonen 43 vuotias raviurheiluun aikuisiällä hurahtanut kuljetusalan yrittäjä.

 

Vuonna 2013 muutimme avopuolisoni Johannan kanssa Lopen Hirvijärvelle. Samana vuonna ostimme ensimmäisen yhteisen hevosen Maryland Rosen. Ruusu valmentautui hyvällä menestyksellä kesään 2017 asti Timo Korvenheimolla. Saimme nauttia useista voitoista joista mieleenpainuvimmat Riihimäen kesän 2016 1  3 voittoa. Sekä Solvallan 2 sija.

 

Timon taitavaa ja tuloksellista uraa seuraten innostus valmentajalisenssin hommaamiseen sai kipinän.Päätimme ottaa Ruusun kotiin Hirvijärvelle ja kokeilla onko meistä tähän hommaan. Johannallahan riittää kokemusta pienestä pitäen, hevoset olleet Johannan elämässä 7 vuotiaasta jolloin Herajoen ratsutallilta ajauduttiin Kylmäkorven Jussin tallille ja sitä kautta monet vaiheet eri talleilla. Ypäjällä koulussa ja italiassakin työssä.

 

Jarille siskot opettaneet omalla ponilla hevostelun aakkoset. Satu edelleenkin tärkeä osa elämässä hevosineen.

 

Onkin ollut mahtavaa päästä harrastamaan ja oppimaan uutta yhdessä Johannan kanssa hevostelusta. Nyt Ruusu jäi mammalomalle ja kantaa orista Knows Nothing. Tamma Ariana oli tuossa välissä myös leesattuna vuoden kimppaporukalla ja se toi voiton myös Solvallasta.

 

Valmennettavaa ei siis kotoa tällä hetkellä löydy, mutta 2016 syksyllä hommattiin kimppavarsa ypäjän huutokaupasta Sahara Sandstorm joka valmentautuu Timolla Orimattilassa.

 

Nyt saamme nauttia raviurheilusta tämän kilpurin myötä ja katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. 

 

On mukavaa ollut tutustua seudun hevosihmisiin ja kokea Rixun kesäravifiilis yleisössä, hevosen omistajana, valmentajana sekä talkoolaisena.

 

Näin ollen ollaan koko perheen voimin osallisena raviurheilun jokaisella osa-alueella. 

Poseerausta Ruusun kanssa 3 voiton jälkeen Rixun ravikesänä 2016
Maryland Rose
Sahara Sandstorm